Laatste fase is aangebroken

De laatste fase voor de bouw van Porta Futurum is alweer aangebroken. Nog vijf á zes weken te gaan en dan kan de verhuizing naar de nieuwe locatie plaatsvinden. Maar voordat het zover is, moet alles volledig ingericht worden met o.a. machines, kranen en uiteraard de afwerking.

Een maand geleden zijn alle ABUS kranen geinstalleerd in de special bedrijfshal, voor het produceren van producties met groot volume. Vanaf vorige week zijn ze begonnen met het plaatsen van de machines in de bedrijfshallen. Naar verwachting staan over twee weken alle machines op hun plaats. In januari zijn een aantal collega's op training geweest voor het bedienen van een aantal van deze machines en de monteurs uit Italië zijn nu overgekomen voor de montage, zodat het straks allemaal naar wens werkt. 

Aan de buitenkant van het pand, zijn ze bezig met de afwerking van het kantoorgedeelte en is het straatwerk bijna gereed. Het pand is inmiddels voorzien van al het glaswerk en de komende weken staan volledig in het teken van de afwerking, oftewel de puntjes op de i zetten.  
 

Meer nieuwsitems

Vrijdag 18 januari 2019

Bouw Porta Futurum ligt op schema

Wat fijn om te kunnen zeggen dat de bouw van Porta Futurum, de Poort van de...

lees
Vrijdag 07 december 2018

Het volledige pand in beeld

Twee maanden geleden begonnen met de staalconstructie en moet je kijken wat er nu staat. Het...

lees
Maandag 19 november 2018

Rondje bouw Porta Futurum

Maak een rondje op de bouw van Porta Futurum en je ziet een diversiteit aan werkzaamheden....

lees

Kenmerken Porta Futurum

  • GPR certificering tbv de duurzaamheid
  • Gasloos gebouwd
De productiehallen worden naast de nieuwste technieken en machines voorzien van complete luchtbehandeling installatie, vloerverwarming, lasdamp afzuiging en ventilatie.

Locatie

  • Bedrijventerrein RW50
  • Kampen
  • Start bouw: 10 april 2018
  • Geplande oplevering: maart 2019
Niet geopend voor bezoekers